Boende på Björkbackens stugby i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Hyr stuga i vackra Småland på Björkbacken i Vimmerby

Ett sommarparadis i Småland med nära möjlighet till bad och lek! Hos oss kan du hyra stuga i vackra Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Våra campingstugor är möblerade med två våningssängar samt ett litet sovloft utrustat med säkerhetsgrind då barnen snabbt brukar välja dessa mysiga sovplatser. Täcke och kuddar finns till förfogande, sänglinne och handdukar ingår inte men kan hyras i samband med bokningen. 

Stugan i pittoreska Småland är utrustad med ett trinettkök, kylskåp med frysfack, porslin/bestick för 6 personer, kaffebryggare mm. Stugan är inte ansluten till vatten, men det finns avlopp så det går med fördel att använda stugans dunk för att hämta vatten om man vill borsta tänderna, koka kaffe eller diska. I samband med bokningen finns även möjligheten att köpa till hotellfrukost. 

Toalett, dusch, större kök samt tvättmöjligheter finns i områdets servicehus. Varje stuga har en egen uteplats under tak och en bilplats intill stugan. 

Stugan städas av gästen vid avresa, städartiklar finns i stugan, men slutstädning går att köpa till i samband med bokningen för den som vill ha en smidigare avresa.

 

Servicehus

Servicehuset håller hög standard med väggbeklädnad av kakel och klinkergolv alternativt vinylmatta, det är isolerat med uppvärmda golv. Här finns en familjedusch (två duschar och handfat i låsbart rum) och åtta enskilda duschutrymmen. Köket innehåller bänkspisar och diskhoar. I vårt servicehus finns herr-, dam- samt handikapptoalett och skötrum. Vi har också flertalet handfat med sminkspegel i olåsta utrymmen.

I servicehuset finns också husvagnsutkast, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (30:-/maskin) samt strykmöjligheter.

Kort till duschar och tvättstuga köper du i receptionen, laddat med med pengar. Vid utcheckning ser vi vad som är använt och du betalar bara för det, duscharna kostar 5:- för tre minuter.

Välkommen att bo i en mysig stuga i Småland!

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna din e-post och få fina erbjudanden!


You are now subscribed