Upptäck Björkbacken i vackra Vimmerby

Vinnare av årets turistmål 2019, kategori hotell!
Läs mer

 

Juniorsvit på Björkbackens karaktärshotell i Astrid Lindgrens Småland

Pippi Långstrump på Astrid Lindgrens Värld, nära Björkbacken och Karaktärshotellet

Vinterträdgården på Björkbackens karaktärshotell i Astrid Lindgrens Småland

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Bröderna Lejonhjärta på Astrid Lindgrens Värld, nära Björkbacken och Karaktärshotellet

Välkommen hem till Björkbackens hotell och boendeanläggning i Vimmerby, Småland!

Karaktärshotellet är ett familjeägt fyrstjärnigt hotell. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, varmt bemötande och en positiv upplevelse. Vår personal gör allt för att göra din vistelse så minnesvärd som möjligt. Sköna sängar och vällagad frukost med många valmöjligheter får dig att känna dig extra omhändertagen. Vi erbjuder ett härligt och unikt boende i Småland!

Vi vill att våra gäster trivs och lämnar vårt hotell med ett leende på läpparna. Därför strävar vi mot att ge personlig service, med familjär stämning som inramning. Alla våra rum är unika, med namn från olika karaktärer som levde runt Astrid Lindgren då hon växte upp i trakten. Flera av dessa karaktärer blev sedan inspiration till figurer i hennes berättelser, och du hittar deras historia i våra rum.

Björkbackens Karaktärshotell har successivt utvecklats till ett hållbart affärs- och konferenshotell. Vi ordnar med arrangemanget vare sig det gäller möten, teambuilding, utbildningsdagar, konferens, anställningsintervjuer eller kick off. Vår personal finns på plats för att ge utmärkt service med värme samt kännedom om den moderna tekniken. Här finns omtanke även i de små detaljerna och ett varmt värdskap som genomsyrar varje tillställning, vi ser att de hårda värdena är lika viktiga som de mjuka.

Sommartid vaknar hela Björkbackens område till liv och vi öppnar då upp vår boendeanläggning med stugby, vandrarhem och campingplatser. Vi erbjuder paket med boende och inträde till Astrid Lindgrens Värld och flera andra upplevelser, där vi ordnar biljetter och har smidiga lösningar för hela er vistelse.

Alla bokningar hos oss är fria att avboka gratis fram till 14 dagar före ankomst, med avbeställningsskydd (350:-) går det att avboka utan kostnad fram till kl. 18.00 dagen innan ankomst. 

Här hittar du en härlig hotell- och boendeanläggning i den vackra pärlan Vimmerby i Småland!

 

Välkommen hem till Björkbacken!

 

 

 

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och få fina erbjudanden!


You are now subscribed