Camping

En mysig camping med ett nyrenoverat och fräscht servicehus

Boende på Björkbackens camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Björkbackens camping i Vimmerby, Småland, med närhet till Astrid Lindgrens Värld

Välkommen till Småland och Björkbackens camping i Vimmerby, nära Astrid Lindgrens Värld!

På vårt område kan du tälta eller bo med husbil/husvagn. Vi har olika typ av platser för dig som gäst - med eller utan el, efter dina behov. Vi har platser för stora husbilar och platser för små tält. I samband med bokningen finns möjlighet att köpa till hotellfrukost för den som vill ha en extra guldkant på sin vistelse.

Hos oss finns det många olika aktiviteter för både barn och vuxna, ett semesterparadis med Astrid Lindgrens Värld runt hörnet.  
 

Campingområden

Vår camping har fördelen av att vara lummigt och naturnära, men ändå bara någon kilometer från city. På så vis bjuder vi både på mysig miljö och närhet till shopping och stadsliv. Campingen är uppdelad på flera områden: 

Niclas runda har el och passar bäst för husbilar/husvagnar. Mormors dunge är elplatser för husbil- och husvagnscampare i lite lummigare miljö.

Gärdet och Vinäs är två stora gärden med platser för tältare och husvagnar. Dessa platser är i huvudsak utan el, men gärdet har även en del elplatser.

Alla campinggäster får parkera sin bil på sin campingplats. Skarvsladdar och EU-kablar finns att låna mot en depositionsavgift.

 

Servicehus

Servicehuset håller hög standard med väggbeklädnad av kakel och klinkergolv alternativt vinylmatta, det är isolerat med uppvärmda golv. Här finns en familjedusch (två duschar och handfat i låsbart rum) och åtta enskilda duschutrymmen. Köket innehåller bänkspisar och diskhoar. I vårt servicehus finns herr-, dam- samt handikapptoalett och skötrum. Vi har också flertalet handfat med sminkspegel i olåsta utrymmen.

I servicehuset finns också husvagnsutkast, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (30:-/maskin) samt strykmöjligheter.

Kort till duschar och tvättstuga köper du i receptionen, laddat med med pengar. Vid utcheckning ser vi vad som är använt och du betalar bara för det, duscharna kostar 5:- för tre minuter.

 

Välkommen till en härlig camping i Småland!

 

 

 

Lämna din e-post och få fina erbjudanden!


You are now subscribed