Höstmeny
Karaktärshotellets Kök & Scen
Förrätter
Carpacchio
Fint skuren oxfilé smaksatt med vitlök, rosmarin och svartpeppar, toppad med
parmesanflakes och rostade valnötter.
Serveras med två sorters dressing på örter och pepparrot. 189:
Karaktärernas Skaldjurstoast
Skagenröra på räkor och kräftor, pepparrot, toppad med stenbitsrom och
picklad rödlök. Serveras på rostat levainbröd 169: -
Rödbetstartar
Med chevrecreme, valnötter och honung 149: -
Varmrätter
Ugnsbakad regnbåge
Lagas med dill, tomater och gräslök tillsammans med en gräddig sås.
Serveras med kokt potatis. 375: -
Karaktärernas fläskfilé
Skivad fläskfilé i krämig sås med rosépeppar, vitlök och timjan.
Serveras med pressad potatis och lättkokt broccoli 325: -
Toskansk kycklinggryta
Med soltorkade tomater, lök, vitlök, timjan, oregano, grädde.
Välj med eller utan knaperstekt bacon. Serveras med
kokt potatis eller pasta. 295: -
Pasta med bakad fetaost
En krämig pasta med ugnsbakad fetaost, olivolja,
spansk peppar och körsbärstomater 190: -
Dessert
Äppelpaj
Med smuldeg, kanel och vaniljsås. 145: -
Chokladmousse
Med mandelflarn och mandariner 125: -
Citronkladdkaka
Serveras med lättvispad grädde 135: -
Kaffe/The
Kaffe/The 30: -